Gentlemen boxing Gala

Gezocht Bokshelden

De leden van de Gentlemen Boxing Club krijgen ieder jaar de mogelijkheid om zelf een échte bokswedstrijd te ervaren. 

Natuurlijk ben je als Gentlmen bokser niet verplicht de ring in te stappen tijdens het event. Je bokst tenslotte voor je eigen gezondheid en plezier. Maar als je eenmaal de basistechnieken onder de knie hebt en je wilt de uitdaging aangaan, dan kan je je aanmelden voor een onvergetelijke ervaring!

We willen natuurlijk dat het evenement bestaat uit goede en veilige bokswedstrijden. Daarom zijn er aan de deelname wel een aantal voorwaarden verbonden. 

Als deelnemer aan het GBG Event train je in principe drie keer per week met elkaar bij Chikara trainincenter.

Door deze intensieve training ontstaat niet alleen een uniek teamverband, maar ook mooie vriendschappen. Met elkaar zorg je ervoor dat je beter wordt en groeit in het boksen.

Samen hebben jullie één doel: “Je mooiste boksprestatie laten zien in de ring en met elkaar zo veel mogelijk geld bij elkaar te knokken voor het goede doel”. Het maakt niet uit of je wint of verliest. Je bent al een ware kampioen door de weg naar de ring te af te leggen.

contacteer ons
Word Lid

Boxing is Serious Business

Wie

Onze gemotiveerde boksers krijgen de mogelijkheid om, na een voorbereiding van een half jaar waarin ze 3 x per week trainen, een hoogtepunt te beleven in de vorm van een echte bokswedstrijd met een tegenstander uit dezelfde gewichtsklasse en van een vergelijkbaar niveau.

Training

De trainingen worden geleidelijk opgebouwd met een professioneel trainingsplan op maat van de deelnemers, rekening houdend met hun fysieke mogelijkheden en ervaring. Het Gentlemen Boxing Gala zal professioneel worden georganiseerd met officiële boksring, corner men, scheidsrechters, light show, speaker, entertainment, … .

HOE

Wil je Wil je fysiek en mentaal sterker worden? En wil je tegelijkertijd netwerken met andere professionals? 
Onbeperkte toegnag tot de groepslessen van Chikara Trainingcenter
Word dan nu lid van de Gentlemen Boxing Club.
Deelname aan het Gentlemen Boxing Event is niet verplicht